Header_HOME_Fruit_02

Plukdagen 

De landelijke Fruitplukdagen komen er weer aan! Op 15 en 22 september openen tientallen fruittelers in heel Nederland hun boomgaarden en landwinkels voor de rest van het land. Heel Nederland, van jong tot oud, is dan ook uitgenodigd om fruit te proeven en te plukken bij de deelnemende fruittelers. Niet alleen kan er op deze dagen geplukt en geproefd worden, er zijn talloze andere activiteiten te doen op de dagen. Neem deel aan uitgestippelde fietsroutes, wandel door de boomgaard, neem een kijkje in de landwinkels en kom alles over het teeltproces te weten van de telers. Niet alleen leuk, maar ook actief, informatief en lekker!

Wil je een van de deelnemende fruittelers bezoeken op de landelijke Fruitplukdagen? En te weten komen over welk fruit zij telen? Kijk dan even op de kaart voor fruittelers bij jou in de buurt.

Over de Fruitigste

 
Deze campagne is in het leven geroepen door de Nederlandse fruittelers zelf, verenigd in de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) om heel Nederland meer te vertellen over het Nederlands fruit. Fruittelers willen iedereen laten zien met hoeveel passie, en zorg voor mens en natuur zij een grote variatie aan fruitsoorten telen. Hoe meer we kunnen vertellen over ons fruit en de teelt ervan, hoe meer we hopen en verwachten dat het Nederlands fruit wordt gewaardeerd. Er is zoveel lekkers, dichtbij verkrijgbaar.

NFO

Louis Pasteurlaan 6

2719 EE Zoetermeer

Disclaimer´╗┐ 

NFO

Louis Pasteurlaan 6

2719 EE Zoetermeer

Disclaimer´╗┐ 

Contact

+31 (0)79 368 13 00
info@nfofruit.nl

Contact

+31 (0)79 368 13 00
info@nfofruit.nl