fbpx


Workshops fruit bewerken

Heerlijke jam en chutney maken van eigen oogst. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Je kunt op verschillende plekken in Nederland fruit leren te bewerken. Bijvoorbeeld:

Bij Kookstudio Sprankenhof in Udenhout kun je een workshop jam, jam en chutney of een workshop wecken volgen! Hierbij krijg je een korte rondleiding door de pluktuin, leer je alles over het maken van jam, chutney of wecken. Daarbij krijg je een welkomstdrankje en je eigen gemaakte jam mee naar huis! Kijk voor meer informatie op de website.

Bij Frutti Confetti in Heijen worden er ook verschillende workshops gegeven. Zo is er een ‘Pluk en Kook’ workshop waarbij de oogst direct wordt verwerkt tot allerlei fruitige producten. Bij de jamsessie kun je leren hoe je je eigen jam moet maken. Daarbij kun je in verschillende workshops leren hoe je de kweepeer en de walnoot kunt bewerken en verwerken tot de lekkerste producten. Ook de chutney workshop ontbreekt niet!

Ten slotte kun je bij Cruydhof in Tricht terecht voor een workshop gelei en jam. Wat is het verschil tussen gelei en jam? Nou dit leer je hier! Bekijk de website voor meer informatie.


NFO

Louis Pasteurlaan 6

2719 EE Zoetermeer

Disclaimer 

NFO

Louis Pasteurlaan 6

2719 EE Zoetermeer

Disclaimer 

Contact

+31 (0)79 368 13 00
info@nfofruit.nl

Contact

+31 (0)79 368 13 00
info@nfofruit.nl