Dit waren de fruitigste hardfruitdagen van 2024

duizenden plukkers en zonovergoten boomgaarden

De Fruitigste Hardfruitdagen 2024 zijn succesvol afgerond, en we willen alle bezoekers hartelijk bedanken voor jullie enthousiasme! Van 31 augustus tot 12 oktober openden 30 boomgaarden door heel Nederland hun deuren, waar meer dan 88.000 mensen genoten van een kijkje achter de schermen in de fruitteeltsector. Dankzij jullie betrokkenheid en interesse werd het een onvergetelijk evenement.

Met activiteiten zoals het zelf plukken van appels en peren, speurtochten voor kinderen, rondleidingen en proeverijen, was er voor iedereen iets te beleven. Het nieuwe spandoek “Beleef de Boomgaard” en de samenwerking met andere landelijke evenementen maakten de ervaring dit jaar nog specialer. Jullie aanwezigheid en enthousiasme hebben bijgedragen aan een prachtig seizoen voor de fruittelers.

We hopen dat jullie hebben genoten van de unieke kans om de Nederlandse fruitteelt van dichtbij te ervaren en kijken ernaar uit om jullie volgend jaar opnieuw te verwelkomen voor nog meer plukplezier en mooie momenten in de boomgaarden. Zodra er informatie over de volgende editie bekend is, lees je dat hier. Tot dan!

DSC06234-min
DSC06071-min
DSC06060-min
DSC06259-min