De Fruitigste campagne weer van start!

De Fruitigste campagne weer van start!

Het fruitteeltseizoen is weer in volle gang. Fruittelers hebben het snoeien achter de rug en maken zich klaar voor de oogst. Dat betekent ook weer fruitig nieuws om met jullie te delen. 

Social mediacampagne

Zoals gewoonlijk brengen wij u graag op de hoogte van alles wat er speelt in de fruitsector en hoe dingen werken. Ook dit jaar zullen we op het Instagram, Facebook én TikTok account van de Fruitigste het nieuws uit de fruitteelt met u delen. De eerste berichten staan al klaar en zijn gepost dus volg de account en blijf op de hoogte van het fruitige nieuws!

De Appeltheker

Het komende halfjaar zal Nina Wind, beter bekend als De Appeltheker de accounts van de Fruitigste op zich nemen. Via De Appeltheker deelt Nina kennis over de kracht van voeding! Ze wil leeftijdsgenoten bewust maken van een gezonde leefstijl en meegeven dat gezond eten ook nog eens heel lekker kan zijn. Dit zorgt voor een mooie combinatie met De Fruitigste, waar Nederlands fruit centraal staat. Komende tijd zal Nina ook regelmatig op bezoek gaan bij fruittelers om een kijkje in de keuken te geven. 

De Fruitigste Dagen

Dit jaar zullen de Fruitigste Dagen ook weer georganiseerd worden. We beginnen uiteraard met het Nederlandse zachtfruit dus staan de Fruitigste Kleinfruitdagen als eerste op het programma. In juli kunt u weer een bezoek brengen aan een van onze klein-/zachtfruittelers in de omgeving. Meer informatie en de data volgen snel op onze website en social media. 

De-Fruitigste_logo