Nieuws & Agenda

De laatste nieuwsitems

De Fruitigste campagne weer van start!

Het fruitteeltseizoen is weer in volle gang. Fruittelers hebben het snoeien achter de rug en maken zich klaar voor de oogst. Dat betekent ook weer fruitig nieuws om met jullie te delen.  Social mediacampagne Zoals gewoonlijk brengen wij u graag op de hoogte van alles wat er speelt in de fruitsector en hoe dingen werken….

Lees verder »

Fruitigste Kleinfruitdagen opnieuw een groot succes!

In het weekend van 16 & 17 juli stelden kleinfruittelers hun bedrijf open voor bezoekers. Jong en oud konden plukken, proeven en andere leuke activiteiten doen. Daarnaast werden deze dagen geopend op de Floriade in Almere op vrijdag 15 juli. Hier werd onder andere een gesprek gehouden tussen fruittelers en bedrijven over de waarde fruit….

Lees verder »
<a href=Ontdek de Fruitigste tijdens de Rode Kruis Bloesemmaand" class="nieuws">

Ontdek de Fruitigste tijdens de Rode Kruis Bloesemmaand

De gehele maand april staat in het teken van de bloesem. De bloesemperiode markeert de start van het nieuwe teeltseizoen, een belangrijk moment voor alle fruittelers. Bloesem zorgt niet alleen voor een mooi beeld, elke bloesemknop wordt uiteindelijk een heerlijke vrucht. Tijdens de Rode Kruis Bloesemmaand kunnen de wandelaars alles ontdekken over deze bijzondere periode….

Lees verder »
<a href=Telers blikken terug op geslaagde De Fruitigste Dagen" class="nieuws">

Telers blikken terug op geslaagde De Fruitigste Dagen

Zachtfruitbedrijven door heel Nederland trokken het afgelopen weekend weer alles uit de kast om al het moois uit de sector aan het publiek te laten zien. Een kleine twintig bedrijven deden mee aan De Fruitigste Dagen. Ze zetten daarmee niet alleen hun eigen bedrijf, maar de hele sector in het zonnetje. Bekijk hier sfeerbeelden van…

Lees verder »

Agenda

<a href=Testagenda item" class="nieuws">

Testagenda item

Dit is een agenda-item

Lees verder »